zwangerschap

fotoshoot

zwangerschap

Een zwangerschap vast leggen door middel van een fotoshoot is een prachtige manier om de bijzondere reis  van een nieuw leven te vereeuwigen. 

Het is een periode waarin een klein leven in je groeit en een tijd die voorbij gaat voordat je het weet. De schoonheid en uitstraling van jou als aanstaande moeder vastleggen is een magische ervaring. Laat deze bijzondere periode vast leggen door een zwangerschapshoot bij Soulportraits.

magische ervaring

Eeuwig vastgelegd, een dierbare herinnering aan jou bijzondere tijd.

onvergetelijke belevenis

Ervaar de magische beleving van een zwangerschap fotoshoot op het prachtige Ibiza met Soulportraits. Samen met jou kiezen we de perfecte locatie, die aansluit bij jullie wensen en verwachtingen. Voordat we op de bestemming aankomen, zullen we elkaar beter leren kennen tijdens een korte wandeling. Dit zorgt voor een ontspannen en echte sfeer tijdens de fotoshoot.

Onze unieke werkwijze zorgt ervoor dat jij als mommy-to-be een onvergetelijke beleving zult ervaren. We zorgen ervoor dat de foto’s spontaan en echt zijn, waarbij jouw liefde en connectie met je baby centraal staan. Als resultaat krijg je een prachtige serie foto’s die jij voor altijd kunt bewaren en delen met familie en vrienden. Boek nu jouw zwangerschapshoot op Ibiza en beleef deze magische ervaring.

prachtige foto's voor de gehele familie

"Het vastleggen van jouw schoonheid als aanstaande moeder is een magische beleving."

wat ontvang je?

  • Telefonisch intake gesprek.
  • Keuze van locatie naar jullie wens.
  • Styling advies.
  • Outfit wissel mogelijk.
  • Fotoshoot met de juiste begeleiding.
  • 15 professionele bewerkte foto’s naar eigen keuze uit een ruime selectie. (extra foto’s kunnen worden besteld in overleg)
  • De duur van de fotoshoot: 1 tot 1,5 uur

Totale prijs

€ 500,-

ervaringen van anderen

×