portret brand

fotoshoot

Portret

Portretfotografie is een unieke manier om jezelf te vereeuwigen en tegelijkertijd te werken aan je eigen zelfliefde. Het is een proces dat je uitnodigt om te reflecteren op wie je bent en wat je waardevol vindt aan jezelf. Het gaat hierbij om meer dan alleen een foto; het is een kans om te verbinden met jezelf en je schoonheid op een dieper niveau te ontdekken.

Bij Soulportraits willen we jou helpen om die zelfliefde op een blijvende manier vast te leggen. Wij zijn experts in het vastleggen van jouw unieke kwaliteiten en schoonheid. Of je nu op zoek bent naar foto’s voor jezelf of voor je onderneming, we gaan samen aan de slag met het creëren van mooie en authentieke portretten.

zelfliefde centraal

Omarm jezelf en ontdek de pracht van jouw verhaal door middel van portretfotografie.

Schoonheid

Onze fotoshoots zijn niet alleen gericht op het maken van mooie foto’s, maar ook op het creëren van een positieve en bijzondere ervaring. We willen je laten voelen dat je gezien, gehoord en gewaardeerd wordt, en we zullen je stap voor stap begeleiden in het proces om je zelfliefde op beeld vast te leggen.

Laat ons jou helpen om jouw unieke verhaal en schoonheid vast te leggen. Boek vandaag nog je portretfotoshoot bij Soulportraits en ervaar de magische kracht van zelfliefde!

Deze shoot kan ook heel goed ingezet worden voor jou brand. 

Ben je zelfstandig ondernemer en wil jij mooie foto’s om jou brand indentiteit naar voren te laten komen voor op je social kanalen of een programma lanceren met mooi beeld? Dan is deze shoot perfect voor jou.

De magische kracht van zelfliefde

van jezelf leren houden is de sleutel tot geluk

Vertrouw op je innerlijke kracht

wat ontvang je?

  • Telefonisch intake gesprek.
  • Helpen bij de keuze van de perfecte locatie naar jou wens.
  • Styling advies passend bij jou en/of je brand.
  • tot 3 outfit wissels mogelijk.
  • Fotoshoot met de juiste begeleiding.
  • 20 professionele bewerkte foto’s naar eigen keuze uit een ruime selectie. (extra foto’s kunnen worden besteld in overleg) 
  • Deze bewerkte foto’s ontvang je binnen 2 weken.
  • 2 uur durende fotoshoot tijdens zonsopkomst of zonsondergang.
  • *prijs is exclusief BTW. 

Totale prijs

€ 850,-

ervaringen van anderen

×