the creator

melody lieftink

Melody is meer dan alleen een modefotograaf – ze is een kunstenaar die de ware essentie van jou naar boven kan halen. Ze werkt al ruim 10 jaar als fotograaf in de mode- en lifestyle branche en is een meester in het spelen met licht, lijnen en hoeken om de perfecte foto te creëren. Tijdens haar studie voor stylist besefte Melody dat fotografie haar ware roeping was. Na het afronden van haar studie aan de Academie Vogue in Amsterdam en verschillende stages bij mode fotografen begon ze haar carrière als fotograaf.

Haar reis naar het vinden van haar ware zelf begon vijf jaar geleden, na een donkere periode en de dood van haar vader. Dit was een enorm turning point, dat haar ertoe bracht spiritualiteit en zelfontdekking te verkennen. Gedurende deze tijd was zij veel in Bali te vinden en ontdekte ze Reiki. Dit hielp haar om haar weg vooruit te vinden, waardoor ze op een dieper niveau contact met zichzelf kon maken.

fotografie

Melody tilt fotografie naar een hoger niveau en creëert beelden die het gevoel van zelfliefde vastleggen, wat een blijvende herinnering is. Haar energie en manier van werken heeft een kalmerend effect, waardoor mensen zich prettig en op hun gemak voelen voor de camera. 

Van jongs af aan was Melody geïnteresseerd in de verhalen van anderen en wilde ze mensen blij maken en helpen. Ze heeft haar Reiki cursus 1 en 2 afgerond en heeft zich verder verdiept in coaching, channelen en lichttaal. Door haar helingsproces zijn haar eigen gaven gegroeid en kan ze haar talenten, fotografie en healing, combineren om jou te helpen de mooiste versie van jezelf te bewonderen op beeld. 

Wanneer je een fotoshoot met Melody hebt, kun je een werkelijk unieke en bijzondere belevenis verwachten. Je krijgt niet alleen prachtige foto’s, maar ook een onvergetelijke ervaring die je een krachtig en zelfverzekerd gevoel geeft.

healing door middel van fotografie

doing what you like is freedom. liking what you do is happiness

SOUL

portraits | ibiza

+34 680 47 28 21
contact@soulportraitsibiza.com

volg ons op instagram

×