SOUL healing

sessies

Soul Healing

Bij Soulportraits ben je aan het juiste adres voor een prachtige soul healing-ervaring. Wij zijn bekend om onze unieke combinatie van fotografie en healing, maar je kunt ook een afzonderlijke sessie boeken. Onze focus is om jou te helpen jezelf in het nu te versterken. We willen je de kans geven om even te ontspannen en eventuele vragen te beantwoorden, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt gaan.

Tijdens onze sessies speelt Reiki een belangrijke rol. Reiki is een Japanse term en verwijst naar de universele levensenergie die alles in stand houdt. Reiki is erop gericht om de energie van het mensenlichaam in balans te brengen, zodat het lichaam het vermogen heeft om zichzelf te genezen.

Sta in je kracht

Geniet van de prachtige natuur rondom de locatie

herstel voor geest en lichaam

Reiki is een krachtige en helende techniek die onrustige en depressieve gevoelens kan verminderen. Het verlicht pijn en lost blokkades op. Dit is een kalmerende methode die zorgt voor een evenwichtige balans op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. De Reiki-energie stroomt naar waar het nodig is en je ontvangt wat jij op dat moment nodig hebt.

Tijdens de behandeling kan je totale ontspanning ervaren. Verwelkom de verfrissende inzichten die zullen opkomen, terwijl je tegelijkertijd je weerstand verhoogt. Hierdoor kom je emotioneel en fysiek meer in balans. Bij Soulportraits helpen we je ook om liefdevoller naar jezelf te kijken, waardoor je zelfliefde groeit.

Maak tijd voor jezelf, en beleef het als een APK voor je geest en lichaam. 

Kom weer in balans

Healing is een weg naar zelfontdekking

wat ontvang je?

 
  • Een warm ontvangst op locatie: een finca in een prachtige natuurlijke omgeving met uitzicht op de magische berg Es Vedrá.
  • We nemen de tijd om elkaar te leren kennen.
  • 1-op-1 healing sessie.
  • Engelen kaart legging.
  • Na de sessie is er voldoende ruimte om vragen te stellen.
  • Tools om je zelfliefde te ontdekken én te behouden.
  • Totale duur: 1,5 tot 2 uur.

Totaal prijs

€ 125,-

exclusief btw

ervaringen van anderen

×